Vélemény bukmékerek Vélemény bukmékerek - Válassza ki a megfelelő bukméker a sportfogadások és tét a legjobb áron, és díjmentes.

AKO tét - ez a tét több, egymástól független események az időben. Az AKO fogadások kell felelnie az összes eseményt , különben a teljes tét , venni, mint egy vesztes.

Bookmaker - általában egy ember, ha internetes szerencsejáték , hogy egy virtuális , a befogadó és a kifizető fogadások .

Bonus - a bukmékerek fizetett , hogy bizonyos feltételek mellett a különböző prémiumok . A legtöbb esetben ez egy bónusz az első betét. Ha szeretné, hogy a legnagyobb bónuszt , látogasson el a rangsorban a legmagasabb bónuszokat.

Favorite - kedvenc , az úgynevezett játékos, vagy egy egész csapat , akinek a nyerési esélyeit nagyobb , mint 50 százalék.

House edge - előnyt jelent, ha fogadás. Ez lényegében az aránya ellátások között a bukméker és a tényleges fogadók.

Rate - alapvető érték fogadások . Ez egy olyan szám, amely azt mondja, hogy hányszor a betét összegét , a fizetés sportfogadás , ha a nyertes fogadók.

Linesmaker - az a személy, aki azt írja, különböző tanfolyamokon egyúttal megváltoztatja vagy visszavonja . Egyes esetekben , gyakran nevezik a bukméker .

Outsider - egy játékos vagy csapat, amelynek esélye a győzelemre is kevesebb, mint 50 százalék.

Rollover - számának feltételes fogadás, az online kaszinók ismert WR. A bukmékerek, olyan, mint egy kaszinóban szám jelzi, hányszor kell fogadni az összeget, mielőtt választ. Gördülő és WR kapcsolódnak a fizetési bónusz, és ez könnyű megvédeni sportsbooks és az online kaszinók a szélhámos játékosok.

Fogadási üzlet -  , vagy vállalat működtetése fogadási csere . Találkozhatunk bukméker kő , vagy online formában.

Sticky bónusz - feltételek bónusz, amit lehet fogadni, de nem dönt. Akkor vedd fel bármelyik win ebből a fogadás bónusz. Ezzel a bónusz, találkozhatunk mind a fogadóirodák és az online kaszinók.

Bukmékerek Vélemények bukmékerek Számlanyitási bónuszok Fogadási stratégiák Fogadási szabályok
Tanács és fogadási tippek Fogadási terminológia Fogadási története Valószínűség fogadás Fogadás az interneten​

Kívánjuk, sok szerencsét és díjakat az online fogadások.

Más nyelvek:

Terminologie sázení Terminológia stávkovanie Wetten Terminologie Zakłady Terminologia Fogadási terminológia Ставки Терминология Terminologia scommesse Pari Terminologie Terminología de apuestas Wedden Terminologie Vedonlyönti terminologia Betting terminologi Betting terminology Apostas Terminologia Betting terminologi Betting terminologi Στοίχημα Ορολογία