Fibonacci a sportfogadás Fibonacci a sportfogadás - ezt a stratégiát meg olasz matematikus, ami után nincs nevezve. Ez más néven a Fibonacci-sorozat. Olvassa el arról is, a Fibonacci stratégia kaszinókban.
 

Martingale van sportfogadás, amely a klasszikus alapja a Martingale rendszer , mint például az online kaszinók, ahol elvesztette nyert pénzt , csak kissé eltérő szabályokkal . Martingale rendszer használata minden punter , aki regisztrálva van az online sportfogadás . A válogatás a legjobb bukmékerek , hogy segítse a weboldal online bukmékerek , ahol lehet olvasni az egyes fogadóirodák és megfelelő felülvizsgálata. Fogunk dolgozni , legalább padesátinásobkem minimum tét . Ha igen minimum tét € 1, akkor kell legalább 50 € . Ha a minimális tét összeget € 10 kell legalább € 500 és így tovább. Azt is használni a welcome bónusz , ha regisztrál a fogadóirodák és ezért mi saját hozzájárulás drasztikusan csökkent . Válassza ki a legjobb bónuszokat , látogasson el a bónuszok bukmékerek .

Miután elvégezték az összes szükséges kérdésekben, mint a regisztráció az online fogadóirodák és letéti pénz , akkor kezdi a licitálást . Fogadjunk az első tétet minimális fogadási tét . Abban az esetben, ha elveszíti az első tétet osztva az esélye más fogadások , amelyből levonja a kezdetektől az egyik . A gyakorlatban , a második megoldás az lenne, az alábbiak szerint:

Ön feliratkozott alapon € 500, amit osztva 50 , így az első fogadást tét 10 € . A második tét arány 1,6 , ahonnan előre kivonni egyet, és hagyott ránk az arány 0,6 . Most osztják az első tét ( € 10) módosított tanfolyamot, és a számot 16,60 ( 10/0.6 ) . A második szó , meg kell fogadni 16,60 € , mi minden történt a hívás , és elkezdtem a semmiből, tiszta lappal .

Mi a teendő , ha elveszíti megint ?

Ha elveszíti a következő tét , így alapvetően ismét nem történik semmi, és a rendszer folytatódik. Találunk egy új tétet kívánt fogadást, majd állítsa be a sebesség kivonva az A. . Ezért feltételezzük , hogy van újra arány 1,6 , 1 kivonása , és balra cím 0.6 . Most az összegeket feltett az első és a második játék, és elvesztette elosztják korrigált a mértéke 0,6 . A gyakorlatban ez a következőképpen néz ki :

€ 10 ( az első tét ) + € 16,60 ( második bet ) osztva 0.6 . 26.60 / 0,6 = 44,30 A harmadik tét kockáztatni ezért az összeg 44,30 € és ha a győztes kezdődik tiszta lappal .

Ezt a műveletet megismételjük lehet akár 5 alkalommal , abban az esetben, ha a tanfolyam fogadni legalább 6,1 Ez a rendszer , mi biztosítja, hogy még abban az esetben, négy egymást követő veszteségek és egy győzelem , még mindig nulla , és nem tudjuk folytatni a játékot . Csak abban az esetben az ötödik , egymást követő vereség , vesztes mindent. Beszélünk itt természetesen csak a legrosszabb forgatókönyv. Abban az esetben, ha a nyeremény , hogy tárolja és az összeget nyert a " bank" , és kezdődik az egész rendszer a semmiből , a legkisebb tét összegét , amelyet ismét kiszámítani, hogy a bank 50 és kiderül, az összeg az első tétet.

Tipp : összeg meghatározásához (bank ), amelynek elérése után egy kiválasztott részét a pénz a rendszerben folytatódik .

Tipp : Ha a fogadási egyéni mérkőzések akkor inkább ne veszítse 5-ször egymás után , mint amikor Viszont a több játék .

Bukmékerek Vélemények bukmékerek Számlanyitási bónuszok Fogadási stratégiák Fogadási szabályok
Tanács és fogadási tippek Fogadási terminológia Fogadási története Valószínűség fogadás Fogadás az interneten​

Kívánjuk, sok szerencsét és díjakat az online fogadások.

Más nyelvek:

Martingale ve sportovním sázení Systém Martingale v športovom stávkovanie Martingale System bei Sportwetten Zakłady Martingale w sporcie Martingale rendszer sportfogadás Martingale ставки в спорте Le scommesse Martingale nello sport Martingale système dans les paris sportifs Las apuestas Martingala en el deporte Martingale in sportweddenschappen Martingale vedonlyönti urheilu Martingale betting i sport The Martingale betting in sports As apostas Martingale em esportes Martingale betting i idrett Martingale betting på sport Σύστημα Martingale σε αθλητικά στοιχήματα