Tekintettel arra, hogy ez a legkedveltebb szerencsejáték, nincs rulett nem kell különösen jelent. A rulett szerencse fontos szerepet játszik, ezért a rulett között tiszta szerencsejáték.

Online rulett - a szerencsejáték, akinek a neve származik a francia szó "rulett", azaz kis kerék. Bázis rulett a forgó eszköz, amely két koncentrikus kerék. A nagyobbik még, kevésbé fordul, és van osztva 37 (francia rulett), vagy 38 színes, számozott részek (amerikai rulett). A játék során a kereskedő elküldi a labdát a külső kerék ellen a forgásiránya a kisebb kerék. Egy idő után, lassítja a labdát, és megy egy kisebb kerék, ahol letelepedni az egyik harminchét alkatrészeket.

Szabályok Roulette
 
Szabályok Roulette - Roulette három változatban kapható, az amerikai, az európai és a francia. Mindhárom változat azonos szabályok és minden különbözik csak az apró részletek jobban leírni
Játék rulett stratégia
 
Játék rulett stratégia - Próbálja ki a rulett játék stratégiák és csökkenti az előnye az online kaszinók. Stratégia kipróbálhatja ingyenesen vagy a pénz egyik megbízható online kaszinók.
Free Roulette Free Roulette - a játék szerver számos lehetőséget kínál a népszerű kaszinó játék rulett ingyen. Próbálja Roulette nélkül valódi pénzt.

Kívánjuk, sok szerencsét és díjak közben rulett.

Más nyelvek:

Ruleta Ruleta Roulette Ruletka Roulette рулетка Roulette Roulette Ruleta Roulette Rulettia Roulette Roulette Roleta Rulett Roulette Ρουλέτας