Kaszinó rulett játék egyike azon kevés, ahol akkor lehet alkalmazni, egy a sok játék stratégiák, ezáltal csökkentve az előnye az online kaszinó játékos. Most nézd meg néhány leghíresebb játék rendszerek az online rulett.

Martingale Martingale - a leghíresebb játék stratégiák fogadás online rulett. Az alapváltozat elvén működik a duplájára a tétet.
A Labouchere A Labouchere - néha egy pipa rendszer nagyon egyszerű, és ezért a játékosok között is nagy népszerűségnek örvend.
A Fibonacci A Fibonacci - nagyon érdekes és használt rulett rendszer, amely, mint a neve is mutatja, ez egy fogadási szerint a Fibonacci-sorozat.
A d'Alembert A d'Alembert - a kedvenc rulett rendszer, amely különösen barátságos a pénztárca, és így magában hordozza a legkisebb kockázatot.
A James Bond A James Bond - népszerű rulett játék rendszer Fleming ügynök James Bond egy fogadásom, hogy a két szomszédos tucat. mi mindig javítani.​
 

Kívánunk sok szerencsém játszani rulett online.

Más nyelvi változatok:

Výherní strategie rulety Herné stratégie rulety Winning Roulette-Strategie Zwycięskiej strategii ruletkę Nyerő rulett stratégia Победа игры в рулетку Vincere strategia di roulette Gagner stratégie de la roulette Ganar estrategia de la ruleta Winnende roulette strategie Winning ruletti strategia Vindende roulette strategi Winning roulette strategy Ganhar estratégia de roleta Vinnende roulette-strategi Vinnande roulette strategi Κερδίζοντας στρατηγική ρουλέτας