A d' Alembert nagyon egyszerű , népszerű és viszonylag barátságos fogadási rendszer rulett. Ha keres egy rulett stratégia, amely többnyire a fagy a pénztárca , D' Alembert rendszer a megfelelő.

D' Alembert játék a rendszer több fogadás színben ( piros és fekete) , vagy a páros és páratlan , mint más rendszerek roulette játék . Összehasonlítva a Martingale stratégia, nem kétszerese a betét esetén a veszteség , a betét nőtt mindössze egy egység.

Az elv a

Az elv a d' Alembert Viszont a színek, vagyis a piros vagy fekete . Ismét, ez a rendszer is kell alkalmazni a többi egyenes fogadások (kicsi vagy nagy, páros vagy páratlan szám ), amely szintén által fizetett aránya 01:01 , mint néhány más játék rendszerek.

Kezdjük akkor fogadok egy egység a választott szín . Ha nyerni az első játék , " a sorozat végén, és indítsa újra a fogadás egy egység. Ha elveszítjük , lefogadom, a következő körben egy több, ha nyerünk , lefogadom egy egységgel kevesebb , mint az előző tét . Ebből következik, hogy ha nyersz , annál nagyobb ha veszít , az alacsonyabb összeg .

Példa a d' Alembert

Nyitunk $ 1 - veszít - fogadsz $ 2

Nyitunk $ 2 - elveszíteni - fogadsz $ 3

Nyitunk $ 3 - veszít - fogadsz $ 4

Nyitunk $ 4 - win - Fogadok $ 3

Nyitunk $ 3 - veszít - fogadsz $ 4

Nyitunk $ 4 - win - Fogadok $ 3

Nyitunk $ 3 - nyersz - fogadsz 2 $ ....

 A cél a D' Alembert rendszer nyerő , ha lehetséges , a legmagasabb összeg és fordítva pénzt veszít mennyiségben olyan alacsony, amennyire csak lehetséges. Ez a stratégia a rulett sokkal kedvesebb a pénztárca Martingale játékosok , mint szükséges .

U D' Alembert -rendszer , ki kell választani egy ésszerű összeget kezdeni. Akkor , hogy képesek voltunk , hogy menjen vissza a start, ill . hogy a sorozat addig a pontig, ahol ismét támaszkodunk kezdeti összeg . Az összeg a nyeremény attól függ, csak a hossza a sorozat és a beágyazott induló összeget.

Ez a rendszer névadója a francia matematikus, Jean le Rond d' Alembert .

D' Alembert rendszer, amely kedvező a hosszú távú nyereséges sorozat, de néha előfordulhat ellenkező helyzet, de ez normális , mert nincs játék rendszer nem teljesen üzembiztos.

Kívánunk sok sikert a stratégiában d' Alembert rulett.

Más nyelvi változatok :

Ruletní systém d'Alembert Ruletový systém d'Alembert d'Alembert d'Alembert d'Alembert d'Alembert d'Alembert d'Alembert d'Alembert d'Alembert d'Alembert d'Alembert d'Alembert d'Alembert d'Alembert d'Alembert d'Alembert