Fibonacci nagyon elterjedt és népszerű rulett fogadási rendszer elvén működik a box- ketyeg. A rendszer alapja egy nagyon kifinomult Fibonacci .

A Fibonacci Fogadási Rendszer

Először is, válasszon egy színt , amely fogadni és a tét egy chip. Abban az esetben, százalékos beiratkozási az első szám a Fibonacci-sorozat , azaz az "1 " . Abban az esetben, ha elveszíti a következő körben írni a sor végére ismét az "1 " . A következő körben már fel egy fogadásom, hogy két chip 1 +1 . Abban az esetben, további veszteségek , jóváírásra kerül a végén egy sor " 2" , és mi fogadni három zseton ( 1 +2) . Abban az időben a sikeres spin, sztrájk az utolsó két sorozatszám és tét ismét a számok összege szerepel utoljára . A Fibonacci biztosít bennünket, hogy tíz felváltva , csak meg kell nyerni csak 4-szer , és nem a piros. A bejegyzéseket elegendő lesz ceruzával a papírra .

Az elv a Fibonacci

Fibonacci sorozat 1, 1, 2, 3, 5, 8 , 13, 21, 34., 55., 89., 144., 233., 377. .. , Tehát mindig az összeg az utolsó két szám egymás után.

Számos kezdődik az 1-es szám , a következő szám a sorozatban mindig kiszámított összege az előző két számot . Mivel mielőtt az (első) vezetője szám, a második szám kiszámítani 0 + 1 = 1, akkor már számos standard folytatja : harmadik szám 1 + 1 = 2 , a negyedik szám 1 + 2 = 3 , stb

Amikor a telepítés , a használata egyenes fogadások , mint a legtöbb , a legismertebb rendszereket. A játékosok általában fogadni a kedvenc színe (piros vagy fekete) , illetve lehet, de lefogadom, hogy a többi egyenes fogadások kisméretű és páros-páratlan számok, amelyek a kifizetési arány 01:01 .

Fibonacci játék rendszer használható más kaszinó játékok , mint a rulett . Fibonacci-sorozat , egy kis kezdeti progresszió , de nőtt gyorsan növekszik.

Valami a történelem, a Fibonacci-sorozat

Leonardo Fibonacci egy középkori olasz matematikus, aki élt a fordulat a 12. és 13. században. Is ismert volt , mint Leonardo Pisa Leonardo Pisano , Leonardo Bigollo , Leonardo Bonacci , vagy csak Fibonacci . Még egy kisfiú Fibonacci gyakran utazott apjával , Guglielmo , aki azt akarta, hogy fia a vásárlók. Az út , hogy meggyőzze az előnyökkel jár, ha arab számokkal számtani . Később hozzájárult a használata arab számokat Európában, amely addig használt római számokkal. Ezt nevezték el nevezik Fibonacci-sorozat . Fibonacci-sorozat a természetben fordul elő, valójában - például a dinamikája reprodukciója nyulak, az elrendezése egy magot napraforgó virág, stb

Kívánjuk, sok sikert a fibonacci stratégia online kaszinó.

Más nyelvi változatok:

Fibonacci Ruletový systém Fibonacci Fibonacci Fibonacci Fibonacci Fibonacci Fibonacci Fibonacci Fibonacci Fibonacci Fibonacci Fibonacci Fibonacci Fibonacci Fibonacci Fibonacci Fibonacci