Game Labouchere rendszer nagyon egyszerű a megértés, és elértük, nagyon jó eredményeket . Az előnye az, nagyon népszerű a játékosok között . Ez egy kicsit olyan, mint Fibonacci játékrendszert. Ez a rendszer is tudja, a beceneve " pipa " , és a leggyakrabban használt fogadni a színt.

Az elv a Labouchere

A bázis önkényesen hosszú számsorozat , ahol a következő szám mindig magasabb, mint az előző ( pl. sorozat 1, 2, 3 , 4, 5 , 6). Az összeg a tét mindig az összege az első és az utolsó szám a sorozatban. Ha megnyered a fogadást , így nem alkalmazható az első és az utolsó számjegy tartományban. Ha veszítesz , akkor hozzá a tét összegét az utolsó sorszám .

Eltérően más játék rendszerek használhatja a Labouchere rendszert más kaszinó játékok , így próbálja ki, és a rulett .

Statisztika Labouchere rendszer

Matematikailag Labouchere rendszer valószínűleg nem írja le , mert ez nem teljes mértékben lehetséges , de a rendszer ugyanaz, mint Fibonacci . Ez a rendszer tehát a növekedés akár határozatlan időre , hanem a helyi csökken , az úgynevezett Martingale rendszer .

példa :

Írja le papírra egy számot 1, 2, 3 , 4, 5, 6

Az első tét tehát 1 +6 = 7 chips . Veszít .

Most a sorozat 1, 2, 3 , 4, 5 , 6, 7. Szóval tét 1 +7 = 8. Win. Kereszt meg az első és az utolsó sorszám .

Most a sorozat 2 , 3, 4 , 5, 6 Fogadjunk, 2 +6 = 8 chips .

és így tovább ...

Labouchere az a határozott előnye , hogy ha folyamatosan a fogyás , és ugyanazon a szinten , akkor mindig jön ki előttünk. A kiegyensúlyozott játék , elég annyit nyerni csak egy játék, a háromból .

A Labouchere vannak más variációk vannak Labouchere és több tucat Labouchere mindkét színben. Ezek az opciók bemutatásra kerül egy másik cikkben külön-külön.

Kívánjuk, sok sikert a Labouchere rendszer rulett .

Más nyelvek :

Systém Labouchere v ruletě Ruletový systém Labouchere Labouchere Labouchere Labouchere Labouchere Labouchere Labouchere Labouchere Labouchere Labouchere Labouchere Labouchere Labouchere Labouchere Labouchere Labouchere