Martingale stratégia Viszont a szerencsejátékok , az alapváltozat kiterjed játékokat , ahol, ha egy játékos megnyeri a fogadást páros ( pl. fogadás a színe a szabály) . Martingale jár duplájára a tétet, ha elveszíti az utolsó fordulóban . Ha megnyerte a játékosok elvesztették a pénzt vissza még az eredeti tét extra. Bár a stratégia úgy néz ki, csábító , sőt , hasznos lenne , ha a játékos birtokában végtelen alapok. A rendszer arcok számos gyakorlati problémák, mint például a felső határ az engedélyezett fogadások, hogy annak használata az online kaszinókban még korlátozottabb . Néha azt állította, hogy az oka a korlátozások fogadások a kaszinóban csak korlátozza játékos játszik martingál rendszer azonban ez a feltételezés téves . Ez a játékos nem rendelkezik a hosszú távú matematikai előnyt élveznek minden más fogadási rendszer , vagy akár teljesen véletlen fogadásokat .

Martingale rendszer így csökkenteni lehet az előnye az online kaszinók és szemmel " a slam " , de csak rövid távon .

Példa a használatra:

Képzeld el, hogy meg kell fogadni , mint 6300 . Nyitunk 100 az első spin. Ha veszítesz , fogadsz 200 a második spin, ha további 400 megnyerte a harmadik , a negyedik 800 , 1600 és 3200 , az ötödik és a hatodik .

Például , ha megnyeri az első spin, kapsz 100 extra martingál és kezdje újra.

Például , ha elveszíti a 100 az első spin és nyerj 200 egy időben , akkor kap vissza, a nettó nyereség 100 martingál kezdődik elölről .

Ha elveszíti az első öt forog , akkor veszít egy összesen 3100 ( 3100 = 100 + 200 + 400 + 800 + 1600) . A hatodik centrifugálás fogadsz 3200 . Ha újra nyerni , akkor a nettó nyereség 100

Ha elveszíti az első hat forog , akkor veszít egy összesen 6300 , amely a teljes összeget már rendelkezésre áll, így nem lehet a letétet megduplázódik a következő körben . Ezen a ponton a martingál nem folytatható.

Ebben az esetben , a valószínűsége százalékos 6300 (amikor a martingál nem tudja folytatni ) egyenlő a valószínűsége, hat egymást követő vereségek . Ez a helyzet például , amerikai rulett (q = 20 /38) van (20 /38) ^ 6 = 2,1256 % . Annak a valószínűsége, győztes 100 egyenlő 1 mínusz a valószínűsége, 6 egymást követő veszteségek , a mi esetünkben , az 1 - (20 /38) ^ 6 = 97,8744 % .

A várható értéke nyeremény ekkor ( 100 * 0,978744 ) = 97,8744 (esetleg szorozva a valószínűsége, megnyerte ezt a díjat .)

A várható százalékos értéke , akkor ( 6300 * 0,021256 ) = -133,9128 (esetleg veszteség megszorozva a valószínűsége, hogy elveszítik ) .

A várható értéke a stratégia összege 36.034 ( várt győzelem mínusz a várható veszteség) .

Előző szempontokat vették alapul a keresést a várható értéke nyeremény vagy veszteség , ezért a kapcsolat a valószínűsége, hogy elveszítjük , és mennyit veszít ebben az esetben . Mi jár a problémát, és másutt, és kérdezi, hogy mi a valószínűsége , hogy a használata martingál nezbankrotujeme korábban , mint kétszer akkora , amivel jött be a kaszinóba.

Figyelembe véve azonos feltételekkel , mint fent , lehet kérdezni, mi az esélye annak, hat egymást követő veszteség , ha támaszkodhat csak a piros / fekete , vagy páros / páratlan . Bár a valószínűsége, hat egymást követő veszteségek hat pörgetés meglehetősen kicsi ( 2,1256 % ), a növekvő számú forog nagyon gyorsan növekszik .

A 68 pörgetés a 50,3 % az esélye , hogy elveszítjük hatszor egymás után.

A 150 forog a 80,6 % az esélye, hogy elveszítjük hatszor egymás után.

A 250 forog a 95,3% az esélye, hogy elveszítjük hatszor egymás után.

Mi megduplázódott az eredeti összege 6300 azzal a ténnyel, hogy az első befizetés 100 (lásd fent) , szükségünk lenne egy minimum 63 forog ( a rendkívül valószínűtlen esetben , hogy mi lenne ezeket a 63 pörgetés nyerte az első alkalommal ) , akár 378 pörgetés ( ugyanabban a valószínűtlen esetben, vagyunk győztes minden körben csak spin 6 ) . Valószínűleg szükség lesz mintegy 150 forog. Azonban már a 150 pörgetés valószínűsége van , hat egymást követő veszteség 80,6 % ( lásd fent).

Klasszikus fogadások , piros és fekete helyettesíthető más játékok. A korlátozó eset fordul elő például , ha pénzfeldobással , ahol mindkét fél ugyanazt a valószínűségi érték , valamint a veszteség valószínűsége tehát ugyanaz, mint a díjak ( Ha fizet a győztes BET kétszer, így ez egy fair játék - de az ilyen találni a kaszinókban .) Van 150 pörgetést véletlen, hogy elveszítjük hatszor , 70,7% . Mindenesetre játék, ahol a vesztes valószínűsége nagyobb, mint 50 % , tehát az érték magasabb.

Az az érvelés hat egymást követő vereségek . A nagyobb kaszinókban lehet fogadni nagyobb összegeket , és mi is elveszítjük a fogadást , miután duplájára többször is. Függetlenül azonban a valószínűsége megduplázta összeget, mielőtt csődbe megy , ugyanaz marad . Mi Míg veszít többet, többször, mint hatszor egymás után , hogy csőd , ahogy kell játszani tovább , hogy megduplázódott a pénzt.

Kívánjuk, sok sikert a martingál rulett.

Más nyelvi változatok :

Martingale v ruletě Ruletový systém Martingale Martingale Martingale Martingale Martingale Martingale Martingale Martingale Martingale Martingale Martingale Martingale Martingale Martingale Martingale Martingale