Ismerje meg a szabályokat a rulett, és kap egy előnyt a kaszinó. Roulette játszható három változatban. Legtöbbet játszott változat kétségtelenül az európai rulett, a többi lehetőség kínálunk egy amerikai vagy francia. Roulette kipróbálhatja a honlapunkon ingyen, vagy próbáljon szerencsét a valódi pénzt, az egyik megbízható online kaszinók.

Szabályok American Roulette Szabályok American Roulette - American Roulette A fő jellemzője, ami megkülönbözteti a francia és az európai dupla nula.Tato tény hozza a kaszinó előnye, hogy nagyobb arányban a nyereség.
A szabályok a European Roulette A szabályok a European Roulette - Az európai rulett, a játékos megpróbálja megjósolni, hogy melyik számot slot a Roulette labda földet. Ez a rulett tartalmazza a számokat 1-től 36 és a 0 A számok a rulett kerék van piros vagy fekete színű, és a "0" a zöld.
Szabályok francia rulett Szabályok francia rulett - Rulett Francia Rulett egyetlen nulla, amely 36 számot és egy nullát. Francia Rulett ellentétben más fajok, más jelöléssel vásznon.
 
Kívánunk sok szerencsém játszani rulett online.
Más nyelvi változatok:
Pravidla rulety Pravidlá rulety Regeln des Roulette Zasady ruletki Szabályai roulette Правила рулетки Regole della roulette Règles de la roulette Reglas de la Ruleta Regels van Roulette Säännöt roulette Regler for Roulette Rules of Roulette Regras da Roleta Rules of Roulette Regler för Roulette Οι κανόνες της ρουλέτας