Szabályok American Roulette Szabályok American Roulette - American Roulette A fő jellemzője, ami megkülönbözteti a francia és az európai dupla nula.Tato tény hozza a kaszinó előnye, hogy nagyobb arányban a nyereség.
Szabályok francia rulett Szabályok francia rulett - Rulett Francia Rulett egyetlen nulla, amely 36 számot és egy nullát. Francia Rulett ellentétben más fajok, más jelöléssel vásznon.
 

A cél az európai rulett megjósolni, melyik doboz, hogy állítsa le a rulett labdát. Roulette számokat tartalmaz 1-36, beleértve a nulla. Ez egy nulla rulett változat. Zero zöld, és a többi szám is piros és fekete. Roulette képernyőn, vagy ha azt szeretnénk, egy tábla, osztva csoportokra. Tudjuk vagy fogadni egyes számok vagy csoportok. 

Hogyan kell játszani rulett 
Válassza ki a kívánt chip értékét, és helyezze a kívánt területre, vagy a fogadási dobozban. Akkor tegyen semmilyen zsetonok száma a különböző területeken. Befejezése után ültetés, válassza ki a centrifugálás, angolul "Spin" egy rulett kerék spin. Ezt követően, nem tudja könnyen behelyezni további tokeneket. 

Fogadási szabályok 
Fogadás lehet osztani két alapvető csoportra, belül és kívül fogadások. Minden csoport magában foglalja egy meghatározott összeget a számokat.

A szabályok az Európai rulett
Kijelölés Tét Leírás
    Belül fogadások
1. Pontosság A chip képes fogadni az egyes számok, beleértve a nullát. Token úgy vélik, közvetlenül a számot.
2. Osztott fogadás A chip fel bármely két szomszédos számot, úgy, hogy kerül a választóvonal közöttük. Ugyanez vonatkozik a szomszédos számok nulla vagy szomszédos nullák.
3. Fogadjon a folyosón Bet kiterjed a három számot. A chip kerül a külső, a határvonal, amellett, hogy a három megfelelő numerikus sorozat.
4. Corner tét Ez a tét pedig négy számot, és Fogadjunk, hogy a chip kerül a kereszteződésekben a négy szám. Ha tesz egy chip a 0 és az 1 tétet fedezi a 0, 1, 2 és 3
5. Bet számos Ez a tét két utcai tétnek azaz hat számot. A chip figyelembe vesszük a legközelebbi határvonal az asztalhoz, ahol az elválasztó vonal a két sor.
    Külső fogadások​
6. Oszlop tét A rövid oldalon a táblázat, ahol a mezők vannak jelölve 2 to 1 Ez a tét kiterjed 12 szám egész területén, kivéve a 0.
7. Dozen Bet Tegyen egy fogadásom, hogy egy-gal jelölt mezőket 1.12, 2.12 3.12 és ez kiterjed a megfelelő 12 szám.
8. Fogadás fekete-piros, páros-páratlan, kis-nagy Tegyen egy fogadást az egyik területen, a hosszú oldalon az asztal. Minden egyes tét felét fedi le az asztalra, azaz a 18 számot, kivéve nulla.

 

A chip burkolatok Tét Győzelem
1 szám Pontosság 35 az 1
2 számok Osztott fogadás 17 az 1
3 számok Fogadjon a folyosón 11 az 1
4 számok Corner tét 8 az 1
6 számok Bet számos 5 az 1
12 számok Fogadjon tucat vagy oszlop 2 az 1
18 számok Fogadás fekete-piros, páros-páratlan, alacsony-magas 1 az 1

Kívánunk sok sikert a játék Europai Rulette.

Más nyelvi változatok:

Pravidla Evropské rulety Pravidlá Európskej rulety Die Regeln des Europäischen Roulette Zasady European Roulette A szabályok az Európai rulett Правила европейской рулетки Le regole della Roulette Europea Les règles de la roulette européenne Las reglas de la Ruleta Europea De regels van de Europese Roulette Säännöt European Roulette Reglerne for European Roulette The rules of European Roulette As regras da Roleta Europeia Reglene for European Roulette Reglerna för Europeisk Roulette Οι κανόνες της Ευρωπαϊκής Ρουλέτας