A szabályok a European Roulette A szabályok a European Roulette - Az európai rulett, a játékos megpróbálja megjósolni, hogy melyik számot slot a Roulette labda földet. Ez a rulett jeobsahuje számokat 1-től 36. és a 0 A számok a rulett kerék van piros vagy fekete színű, és a "0" a zöld.
Szabályok francia rulett Szabályok francia rulett - Rulett Francia Rulett egyetlen nulla, amely 36 számot és egy nullát. Francia Rulett ellentétben más fajok, más jelöléssel vásznon.
 

American Roulette két nulla rulett álló 36 számot . A fő jellemzője , amely megkülönbözteti más amerikai rulett egy dupla nulla . A kaszinó is hoz nagyobb esélye van a győzelemre a százalékos profit. Játék rulett tábla és található az oldalon , ahol nulla. Más karakterek ugyanazok, rulett a francia és európai verziója . Egy másik különbség található a kisebb rulett kerék , ahol vannak elhelyezve egymással szemben egyszerűen nulla és a dupla nulla.

Hogyan kell játszani American Roulette
Kiválasztja a kívánt chip értékét, és helyezze be a mezőbe a kívánt fogadni . Mielőtt a játék elindul, akkor távolítsa el a feltett chip a saját és esetleg cserélni egy másik , vagy illessze be egy másik helyre . Befejezése után a tét , forgasd meg a rulett választja , az angol "spin " futtatni a játékot kerek " rulett " . Miután befejezte rulett látni fogja az eredményt, és így az esetleges győztes vagy vesztes.

Fogadási szabályok American Roulette
Az amerikai rulett tét több lehetősége van , amelyek különböznek főleg amely különböző területein a játék terén , és minden doboz .

Layout fogadási mezők

American Roulette szabályok
 
Kijelölés Tét Leírás
    Belül fogadások
1. Pontosság A chip lehet fogadni az egyes számot, beleértve a nulla vagy dupla nulla. Token úgy vélik, közvetlenül a számot.
2. Osztott fogadás A chip fel bármely két szomszédos számot, úgy, hogy kerül a választóvonal közöttük. Ugyanez vonatkozik a szomszédos számok nulla vagy szomszédos nullák.
3. Fogadjon a folyosón Bet kiterjed a három számot. A chip kerül a külső, a határvonal, amellett, hogy a három megfelelő numerikus sorozat.
4. Corner tét Ez a tét pedig négy számot, és azt fogadni, hogy a chip kerül a kereszteződésekben a négy szám.
5. Fogadjon öt Ez a szám magában foglalja a fogadás 0,00, 1, 2 és 3. Token úgy a külső határvonal az asztalra, a számok 0 és 1.
6. Bet számos Ez a tét két utcai tétnek azaz hat számot. A chip figyelembe vesszük a legközelebbi határvonal az asztalhoz, ahol az elválasztó vonal a két sor.
    Külső fogadások​
7. Oszlop tét A rövid oldalon a táblázat, ahol a mezők vannak jelölve 2 az 1. Ez a tét kiterjed 12 szám egész területén, kivéve a 0 és 00
8. Dozen Bet Tegyen egy fogadásom, hogy egy-gal jelölt mezőket 1.12, 2.12 3.12 és ez kiterjed a megfelelő 12 szám.
9. Fogadás fekete-piros, páros-páratlan, kis-nagy Tegyen egy fogadást az egyik területen, a hosszú oldalon az asztal. Minden egyes tét felét fedi le az asztalra, azaz a 18 számot, kivéve nulla.

 

A chip burkolatok Tét Győzelem
1 szám Pontosság 35 az 1
2 számok Osztott fogadás 17 az 1
3 számok Fogadjon a folyosón 11 az 1
4 számok Corner tét 8 az 1
5 számok Fogadjon öt 6 az 1
6 számok Bet számos 5 az 1
12 számok Fogadjon tucat vagy oszlop 2 az 1
18 számok Fogadás fekete-piros, páros-páratlan, alacsony-magas 1 az 1

Kívánunk sok sikert a játék az amerikai rulett

Más nyelvi változatok:

Pravidla Americké rulety Pravidlá Americkej rulety American Roulette-Regeln Amerykańska ruletka zasady American Roulette szabályok Американская рулетка Правила Regole della Roulette americana Règles Roulette américaine Reglas de la Ruleta americana Amerikaanse roulette regels American Roulette säännöt American Roulette Regler American Roulette Rules Regras Roleta Americana American Roulette Regler Amerikanskt Roulette Regler Κανόνες Αμερικάνικη Ρουλέτα