Szabályok American Roulette Szabályok American Roulette - American Roulette A fő jellemzője, ami megkülönbözteti a francia és az európai dupla nula.Tato tény hozza a kaszinó előnye, hogy nagyobb arányban a nyereség.
A szabályok a European Roulette A szabályok a European Roulette - Az európai rulett, a játékos megpróbálja megjósolni, hogy melyik számot slot a Roulette labda földet. Ez a rulett jeobsahuje számokat 1-től 36. és a 0 A számok a rulett kerék van piros vagy fekete színű, és a "0" a zöld.

Francia rulett a craps táblázat 36 számot és egy nullát . Összehasonlítva más típusú rulett, rulett Francouzká másként címkézve és forgalmazott játékasztal és a rulett maga is a másik oldalon, hogy igaza van . A francia rulett egy nagyobb esélye van a győzelemre , mint az amerikai vagy európai , annak a ténynek köszönhető , hogy a fogadás egy 1:1 játékos veszít, ha elveszíti csak a fele a tétet , ha a labda esik nullára . A játék állapotot nevezik "La Partage " .

Hogyan kell játszani francia rulett
Válasszon ki egy chip, vagy zsetont a kívánt értéket , és elhelyezni őket a játék asztalon a szükséges mezőket , vagy a mezők . Az elosztási szabadon állítani addig, amíg a forgó rulett kerék . Befejezése után a fogadások, kattintson a spin a rulett, az angol "Spin" .

Fogadás szabályai francia rulett
Roulette fogadások osztva , hogy minden egyes helyen, a craps-asztal . Minden fogadás egy bizonyos számú pontot , és így növeli vagy csökkenti a valószínűségét a győzelemre, és az összeget a profit .

 
Francia rulett szabályok
 
Kijelölés Tét Leírás
    Belül fogadások
1. Pontosság A chip lehet megforgatni minden egyes számot, beleértve a nulla (0). A pénzt közvetlenül az egyes számot.
2. Osztott fogadás A chip lehet megforgatni bármely két szomszédos számot, azáltal, hogy a vonal, ami elválasztja őket. Megjegyezzük, hogy egy chipet is lehet helyezni az elválasztó vonal nulla (0), valamint 1, 2 és 3.
3. Fogadjon a folyosón Street tétek három számot fednek. A chip kerül a külső határvonal a rulettasztal mellett, a megfelelő sort a három szám. Az utcai tétek is elhelyezhető 0,1 és 2, 0, 2 és 3.
4. Corner tét Corner négy számot fednek le. A pénzt a kereszteződésekben a négy szám. Azt is tét 0, 1, 2 és 3 A chip kerül a jobb felső határvonal a rulettasztal 0 és 3 között.
5. Bet számos A sor tét két utcai tétnek, azaz hat különböző számot két sorban három szám. A chip kerül a külső határvonal a rulettasztal, ahol metszi az elválasztó vonal a két sor.
    Külső fogadások
6. Fogadjon oszlop A rövid oldalon a rulettasztal három jelöletlen doboz. Chip egy ilyen doboz, akkor jelölje mind a tizenkét számát fedi (0 nélkül).
7. Fogadjon egy tucat Arra lehet fogadni, a csoport tizenkét számot azáltal, hogy a chip az egyik a három doboz megjelölt P12 (egyenlő 1 12), M12 (2nd 12), és a D12 (egyenlő 3 12).
8. Fogadás Piros / Fekete, Páros / Páratlan és Alacsony / Magas
A tét egy ilyen doboz felét fedi le a rulettasztal számainak (0 nélkül). Minden doboz 18 számot. 
Piros / Fekete: Tegye a tétet a doboz piros vagy fekete szimbólumot. 
Páros / páratlan: Tegye a tétet rovatban megjelölt PAIR (páros) vagy csorbítja (páratlan). 
Magas / Alacsony: Tegye a tétet rovatban megjelölt manque (1-18), vagy át (19-36) számokat.

 

A chip burkolatok Tét Győzelem
1 szám Pontosság 35 az 1
2 számok Osztott fogadás 17 az 1
3 számok Fogadjon a folyosón 11 az 1
4 számok Corner tét 8 az 1
6 számok Bet számos 5 az 1
12 számok Fogadjon tucat vagy oszlop 2 az 1
18 számok Fogadás fekete-piros, páros-páratlan, alacsony-magas 1 az 1

Kívánunk sok szerencsém játszani a francia rulett. 

Más nyelvi változatok:

Pravidla Francouzské rulety Pravidlá Francúzskej rulety Französisch Roulette Regeln Francuska ruletka zasady Francia rulett szabályok Французская рулетка Правила Regole Roulette Francese Règles Roulette française Reglas de la Ruleta francés De regels van de Franse Roulette Ranskalainen ruletti säännöt Fransk Roulette Regler French Roulette Rules Regras Roleta Francesa Fransk Roulette Regler Fransk Roulette Regler Οι κανόνες Γαλλική Ρουλέτα